De Klussenier Cornelis van der Wulp

De Klussenier Cornelis van der Wulp
De Klussenier Cornelis van der Wulp

Drossaardstraat 24
5371 CG Ravenstein

Dien uw aanvraag in »

0486 47 62 73
06 3043 6239
c.vanderwulp@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 17182264

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Cornelis van der Wulp en ik woon in Ravenstein, gelegen aan de Maas, op de grens van Noord-Brabant met Gelderland. Na 6 jaar in Zweden te hebben gewoond en daar paardenstallen te hebben gebouwd, ben ik sinds 2005 ben ik met veel plezier als de Klussenier Cornelis van der Wulp aan de slag.

Twee van mijn belangrijkste slogans voor mijn klanten zijn:

Ik ben niet te groot om ook kleine dingen te doen.
Ik doe alles in en om het huis.

Dit houdt in dat ik in en om het huis zowel grote als kleine werkzaamheden kan uitvoeren.

Inmiddels ben ik daarnaast gespecialiseerd in badkamers. Bij een nieuwe badkamer kan ik het hele project van het begin tot het eind begeleiden. Zelfs beter kunt u, voordat u zelf een badkamerspecialist inschakelt, eens uw licht bij mij opsteken. Ik kan u uitstekend adviseren, een uitgewerkte tekening en een concurrerende prijs aanbieden. Ik kan eventueel met u mee naar de showroom en samen met u uitzoeken wat voor u de beste oplossing is. Ik houd rekening met uw gezinssituatie en rekening met wat mogelijk is binnen de bestaande badkamer. Te vaak al heb ik ervaren dat klanten eerst zelf een badkamer uitzoeken en dat we dan vervolgens tot de conclusie komen dat achteraf de klant veel te duur uit is en dat niet voor de meest optimale oplossing is gekozen. Soms blijkt zelfs dat bij het aanleggen van de nieuwe badkamer belangrijke details uit het oog worden verloren of dat datgene wat door de badkamerleverancier op papier is gezet in de praktijk moeilijk of alleen met extra hoge kosten uitvoerbaar is. Ik kan dus werkelijk met u meedenken, het plan maken, uitvoeren, afwerken tot en met het schilderwerk en daarna opleveren. En ik ben pas tevreden als u dat ook bent.

Voor de overige werkzaamheden kunt u denken aan zowel de aanleg als het onderhoud van tuinen, het aanleggen van bestrating, het plaatsen van een schutting, maar ook het bouwen van een nieuwe schuur of het ombouwen van een oude schuur tot een paardenstal behoort tot de mogelijkheden. Ook voor het plaatsen van een veranda kunt u bij mij terecht. Ik heb al veel ervaring opgedaan met het van de grond af opbouwen van een veranda, ik adviseer u graag over de mogelijkheden. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor elektra, timmerwerkwerk, allerlei verbouwingen, installatiewerkzaamheden en de afwerking (schilderen, behangen, granollen en dergelijke).

Voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar bovenstaand adres of hierboven klikken op klus aanvragen. U kunt mij natuurlijk altijd bellen. Omdat direct contact met mijn opdrachtgevers hoog in het vaandel staat, kom ik daarna graag persoonlijk bij u langs.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Ravenstein voor:

  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • CV-ketel installeren
  • Timmerwerk
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

in tijd van nood een goede oplossingNOUD uit Uden
ToppieRJPA uit Wijchen
goed uit Oss
Cornelis heeft uitstekend werk geleverd tegen een goede prijs. Hij stond gemakkelijk klaar om ook een ander, bijkomend, klusje aan te pakken. Hij beschikt over een goed netwerk van vakmensen die hij speciale werkzaamheden laat uitvoeren. Enige puntje van kritiek: de tijdsplanning was hier en daar niet scherp.J.L.M. uit Ravenstein
Zeer tevredenM.A.H. uit Gassel
Prima, plezierig en goedMLM uit Ravenstein
Betrouwbare, vriendelijke, meedenkende klussenier. levert het werk goed af en laat geen onnodige troep achter. uit Oss
betrouwbaar, vakbekwaam, vriendelijk, meedenken in oplossingen.C uit Schaijk
Zeer positief. Komt zijn beloftes prima na. uit Oss
Gewoon goedBas uit Schaijk
Wij hebben een schutting laten plaatsen door de heer van der Wulp. Daarbij moest de oude schutting met al het groen dat er nog aan zat weggehaald worden inclusief de stronken. Het werk is heel netjes en snel uitgevoerd. Binnen 1,5 week stond de nieuwe schutting er. De heer van der Wulp is deskundig, klantvriendelijk en zeer bereid om mee te denken in een goede oplossing.M..W.. uit Wijchen
Top!Huub uit Uden
aardige, rustige,bescheiden man.Chris uit Oss
Goed overlegd, netjes gewerkt, huis netjes achtergelaten.Mieke uit Oss

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...